O nama

Jovan Vujasinović

Predsednik UO

Jovan Vujasinović je svestrani naučnik i preduzetnik sa preko 20 godina međunarodnog iskustva u elektronskoj i IT industriji. Specijalista u oblasti pametnog upravljanja energijom, pametnih gradova, pametnih mernih sistema, kao i daljinskog upravljanja drugim mernim i industrijskim uređajima. Uporedo sa akademskom i naučnom karijerom pokazao se i kao uspešan preduzetnik i menadžer. Bio je suosnivač, i deset godina izvršni direktor kompanije Meter & Control, podigavši kompaniju od početne faze sa jednim zaposlenim do faze kada je kompanija dostigla 100 zaposlenih, svrstala se među 5 kompanija u svetu koja poseduje prestižni IDIS sertifikat, rame uz rame sa vodećim svetskim proizvođačima, i izvezla svoje proizvode (pametna brojila) u region, zemlje EU i Švajcarsku. Poslednjih 5 godina vodi svoju porodičnu kompaniju VF Holding.

Rebeka Božović

Predsednik NO

Rebeka Božović, rođena Srbinović, profesor je japanskog jezika i književnosti i sudski tumač za engleski i japanski jezik preko 15 godina.

Tokom 25 godina duge karijere, bavila se različitim oblastima od prevođenja i politike, preko ekologije do pivarstva, stičući znanje i iskustvo u organizaciji i rukovođenju u različitim poslovnim oblastima. Bila je odbornik Skupštine grada Beograda 2001 – 2005, kao i potredsednica Skupštine Grada Beograda od 2003. do 2005. 

Tomislav Živanović

Predsednik Skupštine

Prof. dr Tomislav Živaanović je rođen 1965. godine, u Loznici. Na Poljoprivredni fakultet Univerziteta u Beogradu upisao se školske 1985/86. godine, Odsek za ratarstvo i povrtarstvo. Diplomirao je prvi u generaciji, 19.07.1989. godine, kao najbolji student generacije. Od februara 1990. godine zaposlen je na Poljoprivrednom fakultetu u Beogradu na Katedri za Genetiku, oplemenjivanje i semenarstvo. Magistrirao je 1993. godine i doktorirao 1997. godine na Poljoprivrednom fakultetu u Beogradu iz oblasti biotehničkih nauka, uža naučna oblast Genetika i oplemenjivanje. Posle doktoriranja je postao docent 1999. godine, vanredni profesor 2005. godine, a redovni profesor 2010. godine.

Scroll to Top